Företag

Vi på Rena Hem avlastar inte bara med städning i hemmet – vi erbjuder även kontorsstädning och trappstädning i Stockholm med omnejd. Med oss får du ett skräddarsytt upplägg som passar just dina behov – oavsett om du har ett stort eller litet kontor, eller om trapphuset i föreningen behöver mer städning på vintern än på sommaren. Som proffs på hemstädning är vi vana vid höga krav, och vi erbjuder även kontorsstädning och trappstädning med samma noggrannhet.

Kontorsstädning

Rena Hem erbjuder idag noggrann och effektiv kontorsstädning till attraktiva priser, oavsett kontorets storlek. Städningen skräddarsys efter önskemål och behov för att passa just era kontorslokaler.

Pris på förfrågan

Fönsterputs

Nyputsade fönster ser inte bara trevligare ut, de släpper också in mer ljus och skapar en trivsam inomhusmiljö. Vi erbjuder professionella fönsterputsare med lång erfarenhet.

Pris: från 650 kr (minimipris)

Läs vad våra kunder ​tycker

Bli kontaktad av oss!

Vi på Rena Hem vill förenkla din vardag genom att hjälpa till med den kontinuerliga städningen. Utöver veckostädning erbjuder vi många andra hushållsnära tjänster i Stockholm, såsom strykning, tvättning, barnpassning och trädgårdsskötsel. Allt som kan tänkas underlätta för dig som kund i din och familjens vardag!

Vi på Rena Hem vill skapa mer tid för dig till andra sysslor. Flyttstädning, hemstädning, storstädning och fönsterputsning är några av de tjänster vi utför i Stockholm med omnejd.

Copyright © 2019 Rena Hem AB