Om oss

Vi på Rena Hem vill underlätta din vardag och hjälpa dig med den kontinuerliga städningen. Förutom veckostädning kan vi avlasta dig med andra hushållsnära tjänster såsom barnpassning, strykning, tvättning eller trädgårdsskötsel, ja allt som kan underlätta för dig som kund i din och familjens vardag! Vi utför även andra tjänster såsom byggstädning, flyttstädning, kontorsstädning och trappstädning.

Rena Hem grundades i oktober 2007 och med den erfarenheten i ryggen vet vi vad som krävs för att leverera bra resultat och nöjda kunder inom hushållsnäratjänster. Rena Hem är ett en auktoriserad serviceentreprenör i Almega. Idag har vi fasta kunder över hela Storstockholmsområdet och vi växer i stadig takt. År 2012 och 2013 utsågs Rena Hem till ett av Dagens Industris Gasell företag, en utmärkelse som vi är väldigt glada och stolta över att få motta.

Rena Hem erbjuder trygghet och kvalitet.

Vi arbetar med trygga anställningsvillkor med kollektivavtal genom Kommunal, och våra medarbetare samt du som kund kan vara trygg genom våra försäkringar.
Varmt välkommen att kontakta oss!

Läs vad våra kunder tycker

Vi är väldigt populära bland våra kunder.
Läs vårt omdömme på reco.se.