Kontorsstädning

Ett rent och fräscht kontor är grundläggande för medarbetarnas trivsel och välmående på en arbetsplats. Att sköta städningen på egen hand tar dock mycket tid från kärnverksamheten, och därför väljer de flesta företag att anlita en professionell städfirma. Med Rena Hem har ni möjlighet att anpassa kontorsstädningen helt efter era behov och bara betala för den service ni behöver. Vi städar kontor i alla storlekar i hela Stockholm – alltid med samma noggrannhet och effektivitet. Eftersom vi är proffs på hemstädning så har vi ett extra bra öga för detaljer och är vana vid att tillgodose höga krav.

Så hur går kontorsstädningen till? Först bokar vi in ett möte där vi besöker arbetsplatsen och går igenom vad som ska göras. Därefter får ni en offert från Rena Hem. Om ni accepterar brukar vi inleda med en storstädning innan vi sätter igång med den kontinuerliga städningen. Vi kan städa antingen under kontorstid/arbetstid eller kvällstid, så ni behöver inte vara närvarande under städningen. Om ni föredrar det senare behöver vi kvittera ut nyckel (och eventuella larmdetaljer). Fördelen med kontorsstädning under kvällstid är att vår personal slipper störa de som arbetar på kontoret.

En arbetsbeskrivning tas fram för just ditt kontor, där vi detaljerar vad som ska göras och hur ofta.

Exempel på vanliga moment som ingår i kontorsstädning:

  • Golv – dammsugning och våttorkning efter behov

  • Dammtorkning av alla fria ytor

  • Toaletter – rengöring av tvättställ, toalett, påfyllning av toalettpapper/tvål

  • Tömning av papperskorgar

Tjänster som normalt inte ingår i kontorsstädning, men som kan köpas till, är exempelvis fönsterputsning som återkommande eller enstaka uppdrag. Det går också bra att lägga till mattvätt, golvvård samt tvätt av handdukar. Vi erbjuder även storstädning någon gång per år då man gör rent från golv till tak.

För att underlätta och effektivisera städningen är det bra om ni har möjlighet att plocka undan saker från ytor som ska torkas och hålla eventuella diskbänkar fria från disk.

Du som kund kan självklart ge önskemål på upplägg och rutiner.

Pris på förfrågan

Läs vad våra kunder ​tycker

Bli kontaktad av oss!

Vi på Rena Hem vill förenkla din vardag genom att hjälpa till med den kontinuerliga städningen. Utöver veckostädning erbjuder vi många andra hushållsnära tjänster i Stockholm, såsom strykning, tvättning, barnpassning och trädgårdsskötsel. Allt som kan tänkas underlätta för dig som kund i din och familjens vardag!

Vi på Rena Hem vill skapa mer tid för dig till andra sysslor. Flyttstädning, hemstädning, storstädning och fönsterputsning är några av de tjänster vi utför i Stockholm med omnejd.

Copyright © 2019 Rena Hem AB