Om oss

Vi på Rena Hem vill underlätta din vardag och hjälpa dig med den kontinuerliga städningen. Förutom veckostädning kan vi avlasta dig med andra hushållsnära tjänster såsom barnpassning, strykning, tvättning eller trädgårdsskötsel, ja allt som kan underlätta för dig som kund i din och familjens vardag! Vi utför även andra tjänster såsom byggstädning, flyttstädning, kontorsstädning och trappstädning.

Rena Hem grundades i oktober 2007 och med den erfarenheten i ryggen vet vi vad som krävs för att leverera bra resultat och nöjda kunder inom hushållsnära tjänster. Rena Hem är ett en auktoriserad serviceentreprenör i Almega. Idag har vi fasta kunder över hela Storstockholmsområdet och vi växer i stadig takt. År 2012 och 2013 utsågs Rena Hem till ett av Dagens Industris Gasellföretag, en utmärkelse som vi är väldigt glada och stolta över att få motta.

Kontakta oss

Rena Hem erbjuder trygghet och kvalitet.

Vi arbetar med trygga anställningsvillkor och har kollektivavtal genom Kommunal. Våra medarbetare och du som kund kan vara trygg genom våra försäkringar. Varmt välkommen att kontakta oss!

Arsen Pogosian

Bokning & kundansvarig

Niklas Andersson

Kundansvarig

Anna Kowalska

Driftansvarig

Sarkis Pogosian

Arbetsledare

Soran Qadir

Arbetsledare

Raminta Balsiene

Arbetsledare

Natallia Sidarovich

Ekonomi & administration

Läs vad våra kunder ​tycker

Bli kontaktad av oss!

Vi på Rena Hem vill förenkla din vardag genom att hjälpa till med den kontinuerliga städningen. Utöver veckostädning erbjuder vi många andra hushållsnära tjänster i Stockholm, såsom strykning, tvättning, barnpassning och trädgårdsskötsel. Allt som kan tänkas underlätta för dig som kund i din och familjens vardag!

Vi på Rena Hem vill skapa mer tid för dig till andra sysslor. Flyttstädning, hemstädning, storstädning och fönsterputsning är några av de tjänster vi utför i Stockholm med omnejd.

Copyright © 2019 Rena Hem AB