FUJI6639

Om oss

Vi på Rena Hem vill underlätta din vardag och hjälpa dig med den kontinuerliga städningen. Förutom veckostädning kan vi avlasta dig med andra hushållsnära tjänster såsom strykning, tvättning, fönsterputs eller trädgårdsskötsel, ja allt som kan underlätta för dig i vardagen! Vi utför även andra tjänster såsom byggstädning, flyttstädning, kontorsstädning och trappstädning.

Rena Hem grundades 2007 och med den erfarenheten vet vi vad som krävs för att leverera ett bra resultat med nöjda kunder. Vi är en auktoriserad serviceentreprenör i Almega med kollektivavtal genom Kommunal. Idag är vi cirka 120 medarbetare med fasta kunder över hela Storstockholmsområdet, och växer i stadig takt. År 2012 och 2013 utsågs Rena Hem till ett av Dagens Industris Gasellföretag.

Kontakta oss

Rena Hem erbjuder trygghet och kvalitet.

Vi arbetar med trygga anställningsvillkor och har kollektivavtal genom Kommunal. Våra medarbetare och du som kund är trygg genom våra försäkringar. Varmt välkommen att kontakta oss!

ny-logga
Sarkis

Arsen Pogosian

Bokning & kundansvarig

Niklas-2

Niklas Andersson

Kundansvarig

Anna

Anna Kowalska

Personalansvarig

Group 2

Sarkis Pogosian

Arbetsledare

Soran

Soran Qadir

Arbetsledare

Raminta-Balsiene-webb

Raminta Balsiene

Arbetsledare

Natallia

Natallia Sidarovich

Ekonomi & Admin

Grupp1

Ida Blom

Försäljning & Admin

ida@renahem.se, 070-253 80 54

Läs vad våra kunder ​tycker

Bli kontaktad av oss!

Vi på Rena Hem vill förenkla din vardag genom att hjälpa till med den kontinuerliga städningen. Utöver veckostädning erbjuder vi många andra hushållsnära tjänster i Stockholm såsom fönsterputs, strykning, tvättning och trädgårdsskötsel. Allt som kan tänkas underlätta för dig som kund!

svanen
auktoriserat-serviceforetag
aa-kreditvardighet
Tryggt Företag[1][1]

Vi på Rena Hem vill skapa mer tid för dig till annat. Flyttstädning, hemstädning, storstädning och fönsterputs är några av de tjänster vi utför i Stockholm med omnejd.

Copyright © 2019 Rena Hem AB