FUJI6167

Fönsterputs

Rena fönster kan förändra känslan i ett helt rum
 

Att putsa fönster på egen hand är inte alltid så lätt. Därför kan det vara en bra idé att ta hjälp av våra utbildade fönsterputsare. För dig som redan är kund hos Rena Hem ser vi till så att fönsterputsningen sker i samband med städningen, annars är det bara att boka in en dag och tid som passar. Vi har även skyliftkörkort, vilket innebär att vi dessutom kan erbjuda lite mer komplicerad fönsterputs av mer svårtillgängliga fönster.

Inför fönsterputsningen är det bra att tänka på att plocka undan framför fönstren så att de är lätta att komma åt. Våra fönsterputsare tar med sig en mindre stege samt teleskopstativ, men säg gärna till innan om fönstret är så pass högt att det kan behövas en högre stege. Informera gärna även om det finns en byggarbetsplats i närheten som kan medföra damm och grus på fönstret, så att vi kan förhindra repor. Vi går igenom alla tänkbara detaljer vid bokningen. Prissättningen utgår från antal fönster och hur fönstren ser ut, och i priset ingår material och rengöringsmedel.

Fönsterputs

Pris Från 700 kr

Från 70 kr/fönster

Att tänka på inför fönsterputsningen:

  • Ta undan det som finns i fönstren och på fönsterbrädorna, exempelvis blommor, lampor, gardiner med mera som kan vara i vägen.
  • Ta fram eventuella nycklar som behövs för att öppna upp fönstren eller altandörrar.
  • Om höga fönster finns ber vi er ta fram stege (om ni saknar stege kan vi ordna en stege).

Observera: Tvätt av fönsterbleck på utsidan och foder runt omkring ingår inte i en standard fönsterputs. Vill man att vi torkar dem så tillkommer det som en extra beställning.

Läs vad våra kunder ​tycker

Bli kontaktad av oss!

Vi på Rena Hem vill förenkla din vardag genom att hjälpa till med den kontinuerliga städningen. Utöver veckostädning erbjuder vi många andra hushållsnära tjänster i Stockholm såsom fönsterputs, strykning, tvättning och trädgårdsskötsel. Allt som kan tänkas underlätta för dig som kund!

auktoriserat-serviceforetag
Tryggt Företag[1][1]
aa-kreditvardighet

Vi på Rena Hem vill skapa mer tid för dig till annat. Flyttstädning, hemstädning, storstädning och fönsterputs är några av de tjänster vi utför i Stockholm med omnejd.

Copyright © 2019 Rena Hem AB