tangi-bertin-rCdCk-dpE6A-unsplash

Trappstädning

Rena Hem erbjuder trappstädning


Vi städar i bostadsrättsföreningar, anpassat efter kundens önskemål. Vi kan städa trapphuset så ofta som det behövs i – allt från veckovis till sommar- och vinterschema. Det går även bra att öka eller minska på städningen med tiden, till exempel genom att ha högre intervaller under vintern då trapphuset utsätts för mer grus och smuts. För att du som kund ska veta exakt när trappstädningen utförs, sköter vi städningen enligt ett tydligt städschema.

Inom trappstädningen kan vi bland annat erbjuda golvvård av olika material, byta ut entrémattor efter behov samt fönsterputs. Vid önskemål kan trappstädningen även kompletteras med städning av tvättstuga och källare/vind. För trappstädning vill vi gärna komma ut på plats för att gå igenom objektet innan vi lämnar ett prisförslag. Vi erbjuder städning i hela Stockholm med omnejd, välkommen att kontakta oss!

Trappstädning

Pris vid förfrågan

Exempel på vad som ingår i trappstädning:

  • Våttorkning av golv
  • Avfläckning av entrédörr
  • Torkning av lister, räcken, sopluckor och fönsterbrädor
  • Dammning av armaturer
  • Rengöring av hissdörr och speglar i hiss
  • Rengöring av entréglas i port (in- och utsida)
  • Tömning av skrapgaller vid behov

Läs vad våra kunder ​tycker

Bli kontaktad av oss!

Vi på Rena Hem vill förenkla din vardag genom att hjälpa till med den kontinuerliga städningen. Utöver veckostädning erbjuder vi många andra hushållsnära tjänster i Stockholm såsom fönsterputs, strykning, tvättning och trädgårdsskötsel. Allt som kan tänkas underlätta för dig som kund!

auktoriserat-serviceforetag
Tryggt Företag[1][1]
aa-kreditvardighet

Vi på Rena Hem vill skapa mer tid för dig till annat. Flyttstädning, hemstädning, storstädning och fönsterputs är några av de tjänster vi utför i Stockholm med omnejd.

Copyright © 2019 Rena Hem AB