Våra tjänster

Inget hem är det andra likt! Ett hem är kanske i behov av strykning och tvättning, medan ett annat hem behöver fokus på själva städningen. För att kunna uppfylla kundens behov har vi ett stort utbud av hushållsnära tjänster i Stockholm med omnejd, med allt från städning och tvättning till fönsterputs och trädgårdsskötsel. Välkommen att kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök!

De flesta som anlitar oss vill ha hjälp med kontinuerlig städning. Kanske varje vecka, varannan eller var fjärde vecka. Med regelbunden städning ser vi till att ditt hem håller sig rent & fräscht över tid.

Pris: Från 490 kr/mån

När man flyttar från en bostad är städningen en viktig del av överlåtelsen från säljare till köpare. Det ställs höga krav på en flyttstädning och det är ingenting man alltid har tid och klarar av att ordna med på egen hand.

Pris: Från 2 195 kr

Varje år, eller helst ett par gånger per år, vill de flesta ha en storstädning i sin lägenhet eller sitt hus. Här är det fokus på de områden som normalt sett inte utförs vid en vanlig veckostädning.

Pris: Från 1500 kr (300kr/tim)

På väg att sälja ditt hus eller din lägenhet? Då ställs det oftast höga krav från mäklare och presumtiva köpare att allt ser bra ut. Låt oss hjälpa dig!

Pris: Från 1 750 kr

Nyputsade fönster ser inte bara trevligare ut, de släpper också in mer ljus och skapar en trivsam inomhusmiljö. Vi erbjuder professionella fönsterputsare med lång erfarenhet.

Pris Från 700 kr

Visst är det underbart att ha tillgång till en härlig trädgård att njuta i? Däremot är det kanske inte alltid lika kul att ta hand om allt arbete som en trädgård kräver.

Pris: Från 300kr/tim

Rena Hem erbjuder idag noggrann och effektiv kontorsstädning till attraktiva priser i hela Stockholm, oavsett kontorets storlek. Städningen skräddarsys efter önskemål och behov för att passa just era kontorslokaler.

Pris vid förfrågan

Efter en renovering krävs en ordentlig byggstädning för att få bort smuts och byggdamm innan det är möjligt att bo där. Vi på Rena Hem erbjuder en professionell byggstädning som gör ditt hem rent och fritt från damm.

Pris: Från 1500 kr (300 kr/tim)

Med regelbunden städning av trapphuset hålls trapporna rena och fina, vilket bidrar till minskat behov av underhåll samt mindre risk för slitage.

Pris vid förfrågan

Ska du resa bort och behöver någon att se över ditt hem? Vi hjälper dig med posten, soptunnan, blommorna, katten mm.

Pris vid förfrågan

Läs vad våra kunder ​tycker

Bli kontaktad av oss!

Vi på Rena Hem vill förenkla din vardag genom att hjälpa till med den kontinuerliga städningen. Utöver veckostädning erbjuder vi många andra hushållsnära tjänster i Stockholm såsom fönsterputs, strykning, tvättning och trädgårdsskötsel. Allt som kan tänkas underlätta för dig som kund!

auktoriserat-serviceforetag
Tryggt Företag[1][1]
aa-kreditvardighet

Vi på Rena Hem vill skapa mer tid för dig till annat. Flyttstädning, hemstädning, storstädning och fönsterputs är några av de tjänster vi utför i Stockholm med omnejd.

Copyright © 2019 Rena Hem AB