Våra tjänster

Inget hem är det andra likt! Ett hem är kanske i behov av strykning och tvättning, medan ett annat hem behöver fokus på själva städningen. För att kunna uppfylla kundens behov har vi ett stort utbud av hushållsnära tjänster i Stockholm med omnejd, med allt från städning och tvättning till fönsterputs och trädgårdsskötsel.

Veckostädning

De flesta som anlitar oss vill ha hjälp med kontinuerlig städning. Kanske varje vecka, varannan vecka eller en gång per månad. Med regelbunden städning kan vi på kort tid göra så att din lägenhet eller ditt hus alltid är rent.

Pris: Från 490 kr/mån

Flyttstädning

När man flyttar från en bostad till en annan är städningen en viktig del av överlåtelsen från säljare till köpare. Det ställs mycket höga krav på flyttstädning och det är ingenting man klarar av på en kväll.

Pris: Från 1 750 kr

Storstädning

Varje år, eller helst ett par gånger per år, vill de flesta ha en storstädning i sin lägenhet eller sitt hus. Man vill rengöra de områden som man lätt skjuter upp till nästa gång.

Pris: Från 215 kr/tim

Visningsstädning

På väg att sälja ditt hus eller din lägenhet? Då ställs det oftast höga krav från mäklare och presumtiva köpare att allt ser bra ut.

Pris: Från 1 750 kr

Fönsterputs

Nyputsade fönster ser inte bara trevligare ut, de släpper också in mer ljus och skapar en trivsam inomhusmiljö. Vi erbjuder professionella fönsterputsare med lång erfarenhet.

Pris: Från 650 kr

Trädgårdstjänst

Visst är det underbart att ha tillgång till en härlig trädgård att njuta i? Däremot är det kanske inte alltid lika kul att ta hand om allt arbete som en trädgård kräver.

Pris: Från 250 kr/tim

Kontorsstädning

Rena Hem erbjuder idag noggrann och effektiv kontorsstädning till attraktiva priser i hela Stockholm, oavsett kontorets storlek. Städningen skräddarsys efter önskemål och behov för att passa just era kontorslokaler.

Pris på förfrågan

Trappstädning

Med regelbunden städning av trapphuset hålls trapporna rena och fina, vilket bidrar till minskat behov av underhåll samt mindre risk för slitage.

Pris på förfrågan

Läs vad våra kunder ​tycker

Bli kontaktad av oss!

Vi på Rena Hem vill förenkla din vardag genom att hjälpa till med den kontinuerliga städningen. Utöver veckostädning erbjuder vi många andra hushållsnära tjänster i Stockholm, såsom strykning, tvättning, barnpassning och trädgårdsskötsel. Allt som kan tänkas underlätta för dig som kund i din och familjens vardag!

Vi på Rena Hem vill skapa mer tid för dig till andra sysslor. Flyttstädning, hemstädning, storstädning och fönsterputsning är några av de tjänster vi utför i Stockholm med omnejd.

Copyright © 2019 Rena Hem AB