Våra tjänster & priser

Inget hem är det andra likt! I ett hem är man i behov av strykning och tvättning, medan i ett annat hem behövs det fokus på själva städningen. För att kunna uppfylla kundens behov har vi ett stort utbud av hushållsnära tjänster, med allt från städning och tvättning till fönsterputs & trädgårdsskötsel.
Privatpersoner Företag
Flyttstädning
Flyttstädning
Privatpersoner

När man flyttar från en bostad till en annan är städningen en viktig del av överlåtelsen från säljare till köpare. Det ställs mycket höga krav på flyttstädning och det är ingenting man klarar av på en kväll.

Pris: från 1 750 kr
Veckostädning
Veckostädning
Privatpersoner

De flesta som anlitar oss vill ha hjälp med kontinuerlig städning. Kanske varje vecka, varannan vecka eller en gång per månad. Med regelbunden städning kan vi på kort tid göra så din lägenhet eller ditt hus alltid är rent.

Pris: från 490 kr/mån
Storstädning
Storstädning
Privatpersoner

Varje år, eller helst ett par gånger per år, vill de flesta ha en storstädning i sin lägenhet eller sitt hus. Man vill rengöra de områden som man lätt skjuter upp till nästa gång.

Pris: från 215 kr/tim
Visningsstädning
Visningsstädning
Privatpersoner

På väg att sälja ditt hus eller lägenhet? Då ställs oftast höga krav från mäklare och presumtiva köpare att allt ser bra ut.

Pris: från 1 750 kr
Fönsterputs
Fönsterputs
Privatpersoner

Nyputsade fönster ser inte bara trevligare ut, de släpper också in mer ljus och skapar en trivsam inomhusmiljö. Vi erbjuder professionella fönsterputsare med lång erfarenhet.

Pris: från 650 kr (minimipris)
Trädgårdstjänst
Trädgårdstjänst
Privatpersoner

Visst är det underbart med tillgång till en härlig trädgård att njuta i? Kanske inte alltid lika kul att ta hand om allt arbete en trädgård kräver dock.

Pris: från 250 kr/tim
Kontorsstädning
Kontorsstädning
Företag

Rena Hem erbjuder idag noggrann och effektiv kontorsstädning till attraktiva priser, oavsett kontorets storlek. Städningen skräddarsys efter önskemål och behov för att passa just era kontorslokaler.

Pris på förfrågan
Trappstädning
Trappstädning
Företag

Med regelbunden städning utav trapphuset hålls trapporna rena och fina, vilket bidrar till minskat behov av underhåll samt mindre risk för slitage.

Pris på förfrågan

Läs vad våra kunder tycker

Vi är väldigt populära bland våra kunder.
Läs vårt omdömme på reco.se.

Bli kontaktad av oss!

Skriv in telefonnummer och e-mail så hör vi av oss.

@