Våra tjänster

Inget hem är det andra likt! I ett hem är man i behov av strykning och tvättning, medan i ett annat hem behövs det fokus på själva städningen. För att kunna uppfylla kundens behov har vi ett stort utbud av hushållsnära tjänster, med allt från städning och tvättning till trädgårdsskötsel.
Privatpersoner Företag
Flyttstädning
Flyttstädning
Privatpersoner

När man flyttar från en bostad till en annan är städningen en viktig del av överlåtelsen från säljare till köpare. Det ställs mycket höga krav på flyttstädning och det är ingenting man klarar av på en kväll.

Veckostädning
Veckostädning
Privatpersoner

De flesta som anlitar oss vill ha hjälp med kontinuerlig städning. Kanske varje vecka, varannan vecka eller en gång per månad. Med regelbunden städning kan vi på kort tid göra så din lägenhet eller ditt hus alltid är rent.

Storstädning
Storstädning
Privatpersoner

Varje år, eller helst ett par gånger per år, vill de flesta ha en storstädning i sin lägenhet eller sitt hus. Man vill rengöra de områden som man lätt skjuter upp till nästa gång.

Fönsterputs
Fönsterputs
Privatpersoner

Nyputsade fönster ser inte bara trevligare ut, de släpper också in mer ljus och skapar en trivsam inomhusmiljö. Vi erbjuder professionella fönsterputsare med lång erfarenhet.

Kontorsstädning
Kontorsstädning
Företag

Rena Hem erbjuder idag noggrann och effektiv kontorsstädning till attraktiva priser, oavsett kontorets storlek. Städningen skräddarsys efter önskemål och behov för att passa just era kontorslokaler.

Trappstädning
Trappstädning
Företag

Med regelbunden städning utav trapphuset hålls trapporna rena och fina, vilket bidrar till minskat behov av underhåll samt mindre risk för slitage.

Läs vad våra kunder tycker

Vi är väldigt populära bland våra kunder.
Läs vårt omdömme på reco.se.