Kontorsstädning

Rena Hem erbjuder idag noggrann och effektiv kontorsstädning till attraktiva priser, oavsett kontorets storlek. Städningen skräddarsys efter önskemål och behov för att passa just era kontorslokaler.

Så går det till

När ni kontaktar oss bokar vi ett möte då vi besöker arbetsplatsen och går igenom vad som ska göras. Därefter får ni en offert från Rena Hem. Om ni accepterar brukar vi inleda med en storstädning och därefter kör vi igång med den kontinuerliga städningen.

Ni behöver inte vara närvarande under städningen – vi kan antingen städa under kontorstid/arbetstid eller på kvällstid. Om ni föredrar det senare behöver vi kvittera ut nyckel (och eventuella larmdetaljer). Fördelen med kontorsstädning under kvällstid är att vår personal slipper störa de som arbetar på kontoret.

En arbetsbeskrivning tas fram för just ditt kontor, där vi detaljerar vad som ska göras och hur ofta.

Viktigt med en fräsch arbetsmiljö

Ett rent och fräscht kontor är en grundläggande faktor för medarbetarnas trivsel och hälsa. Eftersom att sköta städningen på egen hand tar mycket tid från kärnverksamheten, så väljer de flesta företag att anlita en professionell städfirma.

Då är Rena Hem rätt val, eftersom ni har möjlighet att anpassa vår tjänst helt efter behov och bara betala för den service ni behöver. Vi städar kontor i alla storlekar – alltid med samma noggrannhet och effektivitet.

För prisförfrågan kommer vi ut på plats och går igenom upplägget för att sedan kunna lämna offert.

Förfrågningar kan mejlas till info@renahem.se eller ring oss på 08-630 00 20

Detta ingår

Eftersom tjänsten anpassas efter era önskemål kan omfattningen variera en hel del, men exempel på några vanliga moment är:

  • Golv – dammsugning och våttorkning efter behov
  • Dammtorkning av alla fria ytor
  • Toaletter – rengöring av tvättställ, toalett, påfyllning av toalettpapper/tvål
  • Tömning av papperskorgar

Tjänster som normalt inte ingår men som kan köpas till är exempelvis fönsterputsning som återkommande eller enstaka uppdrag. Vi erbjuder även storstädning, d.v.s. djuprengöring någon gång om året då man gör rent från golv till tak.

För att underlätta och effektivisera städningen är det bra om ni har möjlighet att plocka undan saker från ytor som ska torkas och hålla eventuella diskbänkar fria från disk.

Du som kund kan såklart komma med ett upplägg och rutiner som ni önskar.

Läs vad våra kunder tycker

Vi är väldigt populära bland våra kunder.
Läs vårt omdömme på reco.se.

Bli kontaktad av oss!

Skriv in telefonnummer och e-mail så hör vi av oss.

@